~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Monday, March 12, 2012

~ Permohonan Pendaftaran Pra Sekolah 2013 ~

Last week selesai sudah proses pendaftaran pra sekolah 2013 untuk kak aleya... Next yer kak aleya dah 6 tahun.. Keputusan bagi permohonan tu katenye bulan jun atau julai nanti akan keluar.. Harap harapnye permohonan tu diterima.. Aminnn..

Prosesnye takdala lama sangat pun, cuma daftar melalui online n last sekali print out perakuan permohonan n kena hantar kat sekolah yang dipilih.. macam saya, saya pilih sekolah presint 9(2) sebab berdekatan dengan rumah.. bagi sapa sapa yang belum lagi daftar anak masing masing, nie saya bagi link web berkenaan..

Http://apps.moe.gov.my/sppm

Link ni untuk pendaftaran pra sekolah dan tahun satu di kawasan PUTRAJAYA SAHAJA yer..

~ mai aka ibu AL ~


Published with Blogger-droid v2.0.4

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin