~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Friday, March 30, 2012

~ Jumaat yang sejuk sejukk... ~

Alhamdulillah... dah sampai hari jumaat dah.. setelah bercuti selama 2 hari, hari rabu dan khamis, saya gagahkan juga kaki ni pergi ke opis... alhamdulillah juga, laila bertambah baik... cuma dedor dedor sikit je badan dia... pukul 10 pagi tadi dah turun kat taska, bagi ubat kat dia... ubat kena bagi on time, takut cikgu lupa plak kan...

pagi nie agak lewat jugak ke pejabat, sebab pagi tadi hujan... dan nak kena hantar kakak ke sekolah...

sampai opis pun kesejukan dengan aircond lagi... hari nie memang kesejukan je la ek... esok dah sabtu, ada planning apa apa ker? Insyaallah esok saya dan family nak pergi sunway lagoon, pejabat en. hubby ada buat Hari Keluarga kat sana, so wajibla pergi kan kan kan... minta minta la laila cepat baik...

ok buat semua, selamat berhujung minggu...

p/s : pagi tadi bukak blog, ada 1 komen yang agak menyakitkan hati, sorila tak dapat publish kat sini...untuk orang itu... harap harap bacala dulu ayat ayat kat atas tu ek.. this is my blog, suka aku la nak tulis aper..ada aku paksa ko baca ker? ada aku kesah... kalau tak suka, jangan baca la bro...


Photobucket

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin