~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Friday, April 22, 2011

~ Jalan-jalan ke Melaka ~

Nak tepek gambar masa g melaka aritu..
Nie kali kedua saya n family ke melaka
1st dulu di entri nie tahun 2009.. lama gak ek..
Memang x plan nak bercuti pun
Kebetulan En. Hubby urusetia kursus di Melaka
Jadinyer di ajaknyer anak beranak g sekali
Saya ni pantang di ajak.. on aje..
so layan je gambor kami yang berada di Melaka ni yer..

Aleya n Laila... masa nie baru bertolak.. kitorang konvoi ngan kreta bos en. hubby.. kakak belum ape2 dh mintak susu.. adik sibuk nak meniarap dalam kereta..


baru 1/2 jam bertolak.. dah berhenti makan kat KFC Hentian Seremban.. ape2 pun thanks to bos en. hubby sebab belanja makan kfc nie..

Aleya ambik set nuget aje..

Bismillah.. sengseng lengan lagi..

Persimpangan Ayer Keroh.. kami masuk kot sini..

nak pergi bandaraya melaka pun boleh..


bila dah masuk bandaraya melaka.. tujuan seterusnya nak cari hotel plak.. hahaha.. sampai sesat2 kitorang.. tula suh bawak peta g tinggal kat umah.. ermm.. dah menjajau mencari.. akhirnya dekat pukul 4ptg baru jumpa hotel.. camne nie.. peserta dah lama sampai, urusetia jugak yang lambat sampai..

nota : next entri.. xtiviti saya, aleya n laila di bilik hotel.. kui kui kui.. 3 branak.. ;)


Photobucket

2 comments:

alyyani said...

wa best nye jalan2 ke melaka. dah lama tak ke sana

mai a.k.a ibu leya n laila said...

alya : moh la ke Melaka plak pas nie.. ;)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin