~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Wednesday, April 27, 2011

~ Aktiviti 3 Beranak ~

Lambat benor nak sambung n3 g melaka nie..

Masa dah sampai Melaka.. nak tau kitorang menginap hotel mana
Hotel Naza Talyya
Ermm... nama bukan main superb.. tapiii... uishhh ade tapi tapi plak ek..
Bagi saya bilik tahap puas hati la..
Bab makanan yang amat sedih skali..
Terus terang.. amat kurennnggg banyakk..


masa baru sampai.. snap pic dulu.. Laila dah dapat tempat landing.. yang aleya pulak sibuk mencari makanan.. sib baik kfc tadi ada lebih.. huhuhu..


nie plak xtiviti kitorang masa hari ke-2.. sementara en. hubby g kelas.. yang kakak melompat-lompat.. adik ketawa terkekek2.. ibu tukang amik gambar.. hehehe.. layan je kerenah adik bradik nie.. malam kitorang pun tak kemana.. cuma dapat makan bbq.. pic x amik sebab xcukup kakitangan.. huhuhu..






dah penat melompat... kakak menulis lak ntah ape yg ditulis.. muka bersungguh2 .. adik pulak nak bergambar la....







yang nie pulak keje ibu... Alhamdulillah sempat lagi ibu wat stok yer utk si Laila.. stok2 ebm tu saya simpan dalam fridge hotel dan bawak balik menggunakan cooler bag kfc tu..



nota : last day di Melaka.. Nxt en3.. Taman Buaya Melaka..



Photobucket

5 comments:

atanayuiman @ Jue said...

mak aik! sempat lagi buat stok.. bagus la kak mai nieee.. banyak dapat pulak tuee..

♥ Che NamNam ♥ said...

kemaen kakak menulis tuh ha..buat komplen makanan tak best ker kakak oi..hahaha...

mai a.k.a ibu leya n laila said...

jue : sempat... kalau x pam, dah macam belon je.. sakit..

shiela : kakak tulis apa yg ibu cakap, komplen komplen n komplen... ;)

Auni Arissa said...

Kak Mai,

Baru je tengok JJCM last week covered makanan kat Naza Tallyya Hotel... Nampak macam banyak n best jer!!

Kiss dua budak yang sungguh aktif tu k!!!

mai a.k.a ibu leya n laila said...

ain : nak masuk tv kenala masak sedap2.. ;) nnt xde org dtg pulak.. hehehe...

dah kiss dh bg pihak.. huhuhu.. ;)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin