~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Thursday, April 21, 2011

~ Event : Gathering & 2nd sarakids Open Day ~



keterangan lanjut : sarakids


nota : Insyaallah.. saya pun akan join event ni.. penyertaan dan yuran pun dah dibuat.. pertama kali join event cenggini.. excited sangat.. sebab sebelum nie baca blog sarakids aje, banyak info2 penyusuan.. la nie rase2nyer dapat jumpa tak kak farhan tu.. hehehe... ada sape antara kengkawan yang pergi ker.. mehla kita bertegur sapa nanti yer.. sape2 yang teringin nak pergi tu, jomla kita reramai memeriahkan event nie.. jumpa anda di sana ok..!!


Photobucket

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin