~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Tuesday, September 1, 2009

~ Tumpang 1 Hari ~

Pagi-pagi sahur tadi terkujat nengok hp ade 4 missed call n 1 sms..

dalam fikiran sape plak call awai2 pagi nie.. adoii..

rupa2nya.. call n sms dari pengasuh leya.. nak maklumkan bibik yg jaga budk2 ni x sihat, kena asma.. so xdpt la jaga..

kelam kabut sikit pg ni, manela aku nak antar leya nie.. kalo awal2 leh aku rancang.. last2 minit nie, mane aku nak letak leya nih.. aku coti pun x byk dah nie.. en. hubby lak baru je coti aritu.. ntah camne en. hubby ku cadangkn utk antar leya kat taska opis aku je.. utk 1 hari.. jadinyeraku bawakla leya g opis ari nie, sbelum antar kat taska ni kenala call dulu kan.. penjagaan 1 hari kena caj RM30 hengget.. erkk.. tertelan air liur..

so, arini leya dok la kat taska.. tumpang la sehari yer kat taska bawah opis nie.. hopefully.. sumenyer baik2 aje.. aminn..

PhotobucketPhotobucket

2 comments:

rosmona said...

rm30/day.. mahai kan.. tp kalo kite dah takde pilihan terpaksa rela gak la...nk buat mcmane kan...

mai a.k.a ibu leya said...

rosmona : yela konah.. mahai.. tp nak wat camne, tetiba emergency plak smalam.. trpaksa la anto gak..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin