~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Monday, September 7, 2009

~Anak Ibu x sihat lagi~

Dah lama x antor entry kat sini..
k la.. aku post entry 1-1 k..

korang ingat lagi post aku sbelum ni pasal anak aku x sihat kan.. kali ni kali ke-2 aku g klinik.. awai pagi aku dah serbu klinik.. mmg la dpt no awai, tapi nk masuk bilik doc kena gak tunggu smpai kul 8 lebih.. kali ni batuk selsema leya xbaik2 smpai ade air kuar dari tlinga.. itu yg aku risau sgt tue..

ermm.. tepat jam 8.30pg.. masuk bilik no.6.. jumpa ngan Doc. Md. Ridzuan.. hehehe.. doc ni friendly sangat.. dia priksa telinga leya yg kuar air tu, masih ditahap awai lagi.. kalo dibiarkan lama2 nanti gegendang tlinga kanak2 yg kena macam ni leh pecah n pekak.. huhuhuhu.. tu yg aku sesangat riso.. doc hanya bagi ubat antibiotik utk telinga, batuk n selsema, ubat demam pun ade sekali tupun kalo leya ade demam baru bagi makan..

layan je pic mase g klinik tempohari..


** masa aku publish entry ni.. alhamdulillah, batuk n selsema leya dh kurang.. cuma tnggal batuk2 jer..

PhotobucketPhotobucket

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin