~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Tuesday, July 17, 2012

~ Tonsil Bengkak ~





Huhuhu...baru semalam saya cerita pasal sakit tekak, malam tadi saya tak leh tido...kejap kejap terjaga...perit je tekak nie...pagi tadi terjah jugaklah ke klinik amik ubat...pergi klinik kul 8 pagi dan abis rawatan kul 10.45 pg...lama gak menunggu turn, dapat masuk bilik doc kejap je pun...doc dok godek godek tengok tekak saya, rupanya dah bengkak pastu ada putih putih lak tu...doc bgtau dah kena infection...doc just bagi ubat antibiotik n ubat demam cum ubat tahan sakit...patutla sakit sangat rasanya...antibiotik tu kena habiskan ok...

Ingatkan dapatla mc ari nie, no no no sori ok....tak dapek pun, doc bg time slip je...lainla kalau ko demam ke leh la dapat mc tu...

~ mai aka ibu AL ~

posted from Bloggeroid

2 comments:

ieyda said...

salam....td bw kat blog nie pasal tadika al hidayah p9, sy nk tau no. fon tadika tu leh x...coz nkhntr anak thn depan kt sana...

emel ke
din_ieyda86@yahoo.com.my

TQ

ieyda said...

Tq...dh dpt email tu...
Sudi2 lah singgah kt blog kita ye...
salam perkenalan

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin