~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Monday, July 16, 2012

~ Makan Makan Di Tasik ~

Hari nie rasa macm banyk je nk citer...gambar dan berkepok dalam fon nie,cerita nyer idokla lagi...walaupun rasanye macam entry dah basi tapi nak cerita jugak sebab nak buat kenangan dan rujukan di masa akan datang...huhuhu boleh gitu...

Okla mula mula nak cerita pasal makan makan...kejadian awal bulan jun ritu...*lama betul makcik nie peram citer* makan makan telah di sponsor oleh adik saya...huhu dapat makan free hokeyh...tempat makan adalah di restoran tasik idaman dengkil...korang pernah makan kat sini? Nie first time saya makan kat sini, apelakan orang yang duk putrajaya pun tak pernah sampai sini...masa nie semua adik beradik ada termasuk mak ngan abah sekali....Alhamdulillah...

So far sedap gak makan kat sini....*dah orang belanja mestilah kena komen sedap kan kan* terima kasih kat adik saya n wifey sebab belanja kitorang makan yer...

Yang lain tu layan je la gambor yer...makan makan malam :-)


























Sekian dulu presentation makan makan dari saya...hehehe...

Ada satu kejadian yang jadi masa malam nie...kebetulan masa kitorang nak balik tu, kedai nie pasang skrin besar kat depan pintu masuk...dahla masa tu pasang cerita AMUKAN POCONG...kebetulan plak adik saya belanja tu hari khamis malam jumaat...yang si kakak tu menonong je jalan ke depan menuju ke kereta, ntah macam mane agaknye kakak terpandang skrin besar tu, ada plak scene hantu pocong tu betul betul penuh 1 skrin...terus si kakak tu patah balik berlari kat kitorng yng kat belakang nie, kitorang ingatkan kenapa rupanya kakak takut...huhuhu...peluk bukan main kuat lagi...nasib baik malam tu kakak tak meragam dan nangis...kalau tidak jenuh la hai...

~ mai aka ibu AL ~

posted from Bloggeroid

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin