~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Tuesday, July 20, 2010

~ Selamat Sudah Bertunang Adikku ~

Sebenarnya majlis nie berlaku 2 minggu lepas akibat kebizian dan kemalasan nak update blog hari ni baru nak crita

11.Julai.2010 [Ahad]


Alhamdulillah.. selamat sudah adik lelaki aku yang kedua ni bertunang.. dah menjadi tunangan orang.. hahaha.. dh jadi tunangan orang pandai2 la bawak diri yer.. jaga perhubungan tu elok2.. jangan gaduh2 bincang baik2.. cesss.. nasihat seorang kakak yang poyos..

Majlis bermula pukul 12 lebih cam gitu.. bukannya jauh sangat pun.. kat kota warisan sepang aje.. kitorang bertolak dari damansara dalam kul 10 cam gitu biasala kalo dah reramai ade aje yang tersesat jalan

so, korang layan je la gambor yang sempat aku snap..

adik-adikku tgh nunggu turn nak masuk kreta yang mana satu.. photo gediks dulu..

tuan tanah pun nak enterprem jugak.. gambor bersama sepupu aku diulangi sepupu yer.. Qaisara..
dah sampai.. tgokla rombongan dari belah aku.. ramai giler.. heheheh.. sedara mara dari Pahang turun KL.. itu ade yg x datang lagi tue.. silap hblan 1 bas weii...

masa ni dah sampai umah pompuan.. sesi bincang membincang.. syhhhh... dengar jangan x dengar..

bincang sudah.. confirm sudah.. sarung cincin la plak.. sarung mak jangan x sarung..

hahh.. salam diana jangan x salam.. bakal mak mertua tu.. ;)

nie la rupenyer tunang aka bakal adik ipar aku.. Siti Nordiana namanya..

senyum sikit la mak.. malu malu plak.. sebelah tu bakal menantu tuu.. ;)
bergambar bersama bakal menantu n bakal besan..
Bersama bergambar ke bergambar bersama... malu la plak adik aku nie.. jauh jauh..


nie plak barang2 hantaran dari pihak lelaki dan perempuan.. layann..



Insyaallah tahun depan kenduri kahwin plak.. lagila sibuk kan.. janji diikat selama setahun jer, adik aku kena kerja keras la ngumpul duit yer nak kawin plak.. lepas je semua acara, kitorang disajikan dengan makanan.. sedap sedap makanan nyer.. aku x sempat nak snap gambar masa makan sebab nak handle anak dara ku yang sorang tu.. uishh dia la yang paling sibuk.. x menang tangan masa makan tue..

lepas dah kenyang.. tukar2 barang.. apa lagi.. balikla plak.. huhuhu... very da' penat seh.. mana yang sedara mara yang nak balik sibuk2 la mengemas barang nak balik.. yang masih nak g berjalan, jalan la puas2.. yang pasti kami 3 branak dah serender.. letak kepala terus ZzzzzZZ...




Photobucket

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin