~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Sunday, June 21, 2009

Makluman..

rasenyer mcm dh lama x berblogging... mklumlah kbanyakan masa aku kat opis, la ni plak tenet opis tu pun kekadang menggong... nk ade tenet sndiri blum lagi.. insyaallah...

so kalo korang bace blog aku masih x update2 tu, pepaham je la ek... insyaallah kalo ade pun aku try la updates dari my mum house...

so, pada kengkawan sume teruskan berblogging yerk... choww!!

p/s: nak pujuk en hubby pasang tenet kat umah sendiri.. hehehhehehe....


Photobucket

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin