~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Tuesday, June 9, 2009

Jom Jejalan kat Aquaria KLCC~~

alohaa... sebenarnya entry ni dh lama.. aku baru post ari ni.. maklumlah sejak 2 3 menjak nih tenet kat opis tu bmasalah.. ermm... bile la agknyer aku ni nk pakai bband kan.. wakakaka... insyaallah.. ade rezki tu..

korang penah pegi dak aquaria klcc.. kalo sape-sape yang belum pernah g lagi..x rugi tau pegi sini.. so jangan lepaskan peluang..

kebetulan mak mertua aku ade kat umah.. diorang sampai umah aku ari ahad aritu.. jadi ari senin aku amik coti coz nak bawak mak mertua n adik2 iparku berjalan2 di kl.. diorang nak la sangat pegi ke aquaria klcc tu.. apalagi meredah la kitorang nk g sane..

sape2 yg belum pernah pegi lagi.. aku nasihatkan korang pegila.. x rugi tau.. best sangat2.. tiket nyer pun agak mahal gak la.. tapi berpadanan dengan apa yg korang dapat kat dalam tuh.. hehehe..

yang best nyer tgok gelagat leya la... tercengang-cengang tengok fish besar-besar... hehehehe... ibunyer pun leh tahan gak.. overxcited.. walaupun masih dlm mood cuti skolah, tapi aku nengok x ramai pun orang yg datang.. xpela kalo reramai sgt karang, xberjalan ktorang nanti.. pe2 pun korang layann jerla ek pic2 ni..

* gambar agak kurang memuaskan.. tukang amik gambar x profesional.. jangan mare.

~:: wit my mertua n ipar ::~

~:: sempat lg anak ibu ni naik menda ni ::~

~:: ayahh.. pegang tgn leya nie.. ::~

~:: tengok ape tue.. pandangla sini.. ::~

~:: ibu.. tgok tue... nampak x... ::~

~:: leya.. smilee!! pandangla kamera tue.. ::~

~:: ermmm... ::~

~:: ibu.. leya xnak balik lagi.. best r kat sini... ::~

~:: jom kawan2 leya bawak jenjalan.. ::~

Photobucket

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin