~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Tuesday, June 9, 2009

Lagi2 Klinik~~

Pagi senin tu sebelum bersiap nak g Aquaria.. aku n mr hubby g klinik bawak si leya yang x brape sihat tu.. batuk2 n selsema yang kejap baik kejap x.. pasang surut plak.. tau tau je la kan kalo dh g klinik kerajaan tu, mase menunggu nyer bukan main lama lagi..

bile dh masuk jumpa doc.. doc india lak tu.. doc tu tanya itu ini x smpai pun 5 minit.. pastu kuar g amik ubat lak.. jumpe doc kojap je tapi nak menunggu nyer ya allah... bercinta!!

aku rase la kan, anak aku ni xleh duk nursery kot.. mungkin environment kat situ amat x sesuai utk anak ku itu.. ermm.. cubela ek korang bayangkan.. mase aleya demam panas aritu aku letakkan kat umah mak aku selama 2 minggu.. alhamdulillah ksihatan dia baik, batuk selsema pun dh xde.. pastu bile aku antar je leya semula kat nursery, petang mase aku amik dari opis dh berair plak idung anak aku.. adoi.. baru baik anak oii.. cepat betul virus virus tu merebak..

la nie aku antar balik umah mak aku utk 4 hari 3 malam.. biaq dia rehat kat sane, g pun pakcik2 dia ade dok melayan kebetulan coti skolah kan..

hrmm.. anak anak.. pening kepala aku..


Photobucket

2 comments:

rosmona said...

tak baik mengeluh amai... anak tu tanggungjawab.. sabo je la ekk..
ape pun buat la keputusan yg terbaik utk die

amai said...

rosmona : bukannyer mengeluh.. tapi kesian tgok aleya, asyik ulang alik klinik jer.. dia pun dh boring.. ibu n ayah dia ni riso bangat..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin