~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Thursday, January 13, 2011

~ Akhirnya.. Kena Pindah.. ~

Ha.. Pindah.. pindah ke mana? sapa nak pindah?
Hehehe... tajuk gempak je kan..
Sebenornya takda sapa2 pun nak pindah
Just nak bagitau akibat keadaan peti ais saya yang penuh dengan stok2 ebm
saya telah berjaya memujuk en. hubby untuk membelikan chest freezer untuk simpanan stok2 ebm saya
bolehla saya pindahkan stok2 ebm saya ke tempat yang baru



sebelum.. suasana sejuk beku peti ais.. penuh dengan stok ebm.. takda ruang untuk simpan lauk basah..


selepas.. stok2 ebm dipindahkan ke freezer.. setiap plastik anggaran 35 bungkus.. dilabelkan senang nak cari nanti.. ini pun hampir penuh... suka nengok stok banyak2 sebab leh naikkan semangat untuk mengepam dan buat stok..

nota : nak tunggu bil letrik bulan ni camne.. banyak ke atau cam biasa? huhuhu...

Photobucket

3 comments:

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

dasat.. dasat.. best sgt!

alyyani said...

wow, banyak nye stok laila! untung laila. :)

mai a.k.a ibu leya n laila said...

jue > pemangkin semangat nak bf Laila..

alya > alhamdulillah alya.. rezeki Laila.. nyesal jugak dulu kakak dia xdpt susu ibu spenuhnya..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin