~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Wednesday, February 9, 2011

~ Saya Rasa.... ~

Arghhh... Dah lama takda entry baru..
Saya rasa... saya sangat sibuk..

Sibuk buat kerja..
Sibuk nak kemas opis.. tahun ni sibuk 5s lagi..
Meja saya dah tak nampak macam meja
Penuh surat2 nak difailkan
Asyik tertangguh aje macam banyak benor je kojenyer..
Program 5s nie takkan habis ye..
sentiasa bersambung2..

Sibuk uruskan anak-anak..
Anak2 makin besar makin banyak peel nya
Si kakak makin bijak
Si adik makin lasak
Uisshhh... ape2pun anak2 ibu la pengubat letih ibu
Takda kalian sunyila hidup ibu

Sibuk tolong uruskan hal persiapan perkahwinan adik saya
Adik yang nak kahwin saya pulak yang sibuk2
Maklumla adik lelaki plak tu yang nak kahwin
Semuanya diserahkan kepada Emak dan Abah
So, sebagai kakak yang sulung mestilah kena join together2 kan
Idea dan pendapat memang diperlukan saat ini

Sibuk.. Sibuk.. Sibuk..
Saya rindu berblogging..
Saya cuba jugak nak wat entry baru
Tak kisahla nak cerita apa pun

Bukan nak mengeluh
tapi sekadar meluah perasaan
Jangan bosan singgah teratak saya ye
Terima kasih

nota : entry orang yang sibuk kononn... .. hehehe..


Photobucket

2 comments:

rosmona said...

sibuk...

saye sibuk skodeng blog awak..

mlm ni baru ade entry terbaru...

hahahha... ingtkan dh suam2 kuku je awk brblogging.. rupenyer idak lagi... (^^,)

mai a.k.a ibu leya n laila said...

konah : huhuh.. skodeng jangan tak skodeng.. bukan stkat suam2 kuku dah nih, dah sluruh badan suam2.. sibuk wat2 sibuk.. hehehe..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin