~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Friday, October 8, 2010

~ Introducing Our 2nd Baby ~

Nama Penuh : Nur Laila Dayana binti Mohd Hasnor
T. Lahir : 06.10.2010 [Rabu]
T. Lahir : Hosp. Putrajaya
Berat : 3.5 kg
Normal Delivery

Alhamdulillah.. ada yang rindu ngan aku ker.. hehehe... walaupun lewat 2hari dari due date, akhirnya aku telah selamat bersalin yer kawan2.. terima kasih atas doa2 kalian semua.. pengalaman bersalin kali amat senang dan alhamdulillah.. mengenai pengalaman bersalin kali ni, nnti aku ceritakan ye.. nak mencari masa yang sesuai amatlah terhad..

sekarang tengah berpantang di Putrajaya... insyaallah minggu depan aku berpantang di rumah mak aku pulak di damansara.. sape2 nak datang melawat.. roger2 yer.. ;)

k la stop kat sini dulu yer.. ill try my best to hapdet ok.. ;)


Photobucket

8 comments:

SaHaNiMsofEa said...

waaaa......k.mai dah bersalin!!!! Alhamdulillah....selamat semuanya...tahniah k.mai!

alyyani said...

mai, laila sooo adorable. bam2! big congrats for your newborn baby. leya ada gang lepas ni. ish. comel la laila. nama pun classy. congrats and jgn langgar pantang eh ;)

idah @mama izzya said...

alhamdulillah tahniah yek..slmt berpantang

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

congrats..!! akhirnya dah bersalin daa.. Welcome the baby girl.. Leya dapat geng sepermainan lah.... princess in d house..

Selamat Berpantang.. :-)

idura said...

Alhamdulillah... Tahniah mai..... =)

EIJAM'S FAMILY said...

tahniah... alhamdulillah semua selamat.. baby semangat kan dan cute...

Umi....Afiqah Mahfuzah said...

Tahniah kak mai.....tengok muka baby mcm kak mai. slmt berpantang yea...
tak sabar nak tahu citer pasal pengalaman k.mai bersalin..huhu

shi3la said...

Tomeinyer..Tahniah yer..!!!

syoknyer la hai dapat normal delevery kann..tak merase la hakak nampaknyer nak bersalin normal macam org len..hiks..

selamat berpantang yer..jaga diri..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin