~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Monday, April 5, 2010

~ Dapat Award ~

Dapat award la plak.. toce toce..


1. Thank & link the person that gave you the award.
Memula nak kate tq kat wanie.. ingatkan artis je dapat award.. hehehe.. blogger pun ade award jugak.. cayalah.. sori ek wanie, baru nak wat crita pasal award nie..

2. Pass this award onto 15 bloggers you've recently
ermm.. nak bagi saper ek..
saper2 je la yg singgah kat blog aku nie, aku bagi award nie kat korang sumer yang rajin singgah kat blog aku nie yek.. time kasih sudi singgah..

3. Contact said Blogs and let them know they've won the award.
terimalah dengan kembang atii.. hehehe..

4. State 7 things about yourself.
1. Sedang preggy 4months (anak ke 2).
2. Seorang PA kepada bos di tempat koje.
3. Seorang yang sangat low profile (kat opis nie ramai yg ingat aku budak baru.. padahal dh nak dekat 6 tahun aku koje sini.. bukan sombong ek.. )
4. Suka shopping secara online.. (rambang mato nengok barang cecantik..)
5. Suka baca cerita / luahan kawan2 blogger.
6. Suka menjahit.. (hobi lama yang digilap balik.. huhuhu...)
7. Sangat sayang kat anak n sangat chenta kat somi.

tue je la kot... hehehehe...




Photobucket

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin