~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Friday, August 26, 2011

~ Menu Berbuka Puasa... ~

Masa berlalu begitu pantas.. sekejapan je dah nak raya... rindu ramadhan bertandang lagi... meh sini nak tepek menu-menu masa berbuka puasa... kebanyakan menu adalah dari umah ibunda... hehehe.. umah sendiri idokla ada...

* Amaran Awal!
n3 nie akan mengandungi gambar-gambar yang mengiurkan... hehehe...
*************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

Menu Puasa 21
nota : Syukur Alhamdulillah... rezeki yang diberikan..Photobucket

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin