~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Friday, August 19, 2011

~ Hari Ulangtahun Perkahwinan Yang Ke 5

Gambar sekadar hiasan

kredit : mr google images

Salam.. Alhamdulillah..
Hari ini merupakan hari ulangtahun yang ke 5 usia perkahwinan kami..

Semoga perhubungan ini akan kekal sampai akhir nyawa... terima kasih. syukur kepada Mu Ya Allah kerana mempertemukan diri ini dengan insan yang paling istimewa.. semoga bunga-bunga cinta antara kami berdua sentiasa mekar di hati kami berdua..

Buat suami yang tercinta... terima kasih atas segalanya, terima kasih kerana menerima kekurangan diri ini.. terima kasih kerana membahagiakan diri ini.. terima kasih kerana menyayangi diri ini.. terima kasih kerana memahami diri ini.. akan ku bahagiakan dirimu seperti mana engkau bahagiakan diriku.. i love u so much..

Dengan kehadiran puteri-puteri yang tersayang ia dapat mengukuhkan lagi kekuatan kasih sayang kita sekeluarga..

Ya Allah.. aku gembira dan bersyukur kerana mempunyai keluarga yang bahagia.. aku memohon pada Mu Ya Allah... semoga kebahgiaan ini adalah untuk selamanya... Amin..


nota : ter jiwang plak ari nie... hehehe...


PhotobucketNo comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin